MitZ houdt van heldere taal!

Bij MitZ staat u niet voor verrassingen. Bij ons wordt u niet met moeilijke vaktermen om de oren geslagen, wij houden het liever helder. In een persoonlijk gesprek brengen wij alle wensen en doelstellingen in kaart en bekijken we hoe we dit binnen uw budget kunnen realiseren. Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Na uw goedkeuring gaan we voor u aan de slag. Er wordt een uitgewerkt ontwerp gemaakt dat u met de inloggegevens die u van ons krijgt direct online kunt bekijken. Omdat bij MitZ de lijnen persoonlijk en kort zijn is er altijd ruimte voor overleg, op- en aanmerkingen.

MitZ werkt!

Nadat uw website of webwinkel naar alle tevredenheid is opgeleverd, want voor minder doen wij het niet, dan kunt u ervoor kiezen om uw site verder zelf te onderhouden. Wij werken met Joomla, een zeer gebruiksvriendelijk systeem. MitZ geeft op uw locatie trainingen waarmee het mogelijk is om alles zelf vrij eenvoudig online aan te passen. Toch zie je regelmatig dat er na de oplevering van de site weinig aandacht aan wordt besteed. Vaak is er geen tijd voor binnen het bedrijf. Een partner als MitZ is dan belangrijk. Met onze strippenkaart houden wij uw site up-to-date en doen de aanpassingen die u voor ogen heeft.

MitZ heeft alles in huis!

Ondanks het feit dat MitZ klein genoeg is om direct op uw vragen te reageren denken wij groot. MitZ beschikt over een netwerk van de beste fotografen en tekstschrijvers, zodat wij een totaalpakket aan u kunnen leveren. Geen opdrachtgever te groot of te klein, wij werken zowel voor internationale bedrijven als voor de loodgieter om de hoek!

MitZ is trots!

Neem een kijkje in onze portfolio, en u kunt zien waarom…